meubelen woonhuis massief eiken tafelblad 1

Beheers de sfeer

In onze showroom kunt u in alle rust en ongedwongen onze collectie zonwering bekijken. Onze medewerkers geven u graag advies én een kopje koffie, thee of een glaasje fris als u dat wilt. Neem ruim de tijd, wij zijn er voor ú.

De juiste match maakt het verschil

Onze collecties in zonwering veranderen frequent, want wij willen aldoor de laatste trends in woninginrichting vertegenwoordigen. We zijn er trots op dat wij voor nagenoeg elke woonwens en -stijl zonwering aan kunnen bieden. Op maat gemaakt en, zo u wenst, gemeten en geïnstalleerd.

Uw smaak vertaald in uw zonwering

Alléén al de comfortabele en zeer informatieve winkelervaring bij ’t WoonHuys maakt dat steeds meer mensen de weg naar onze showroom weten te vinden.

Hoeveel 'buiten' mag er naar binnen?

’t WoonHuys heeft precies de zonweringsproducten in huis die u zo goed kunt gebruiken bij het maken van uw keus, voor de gewenste graad van privacy, voor de mate van lichtblindering en natuurlijk de invulling van uw smaak.

Van rolgordijnen tot verticale ‘blinds’, van zonnescherm tot houten ‘shutters’

Het zonnetje in huis is meestal heerlijk, maar soms wordt hij ietwat te brutaal en overlaadt hij ons met té veel licht en warmte. Juist dan willen we die ‘koperen ploert’ naar onze hand zetten en temmen. Dat kan gelukkig met een overdadige keus in soorten zonwering.

Laat ’t WoonHuys u inspireren bij uw keus in zonwering, één van de belangrijkste en ook meest functionele sfeermakers in huis. Er zijn onvoorstelbaar veel keuzes in soorten, kleuren en variëteiten zonwering. Met de hulp en adviezen van onze medewerkers weet u zeker dat u de meest ideale beslissing neemt voor uw situatie.

Ga niet over één nacht ijs bij het maken van uw keuze. Er wordt onvoorstelbaar veel aangeboden in winkels en op het internet. De kwaliteiten verschillen nogal van elkaar. Wij adviseren om eerst een verkennend bezoekje te brengen aan onze showroom, zodat u in ieder geval weet hoe echte kwaliteit er uit ziet.

Zonnelux laat in een aantal mooie video’s de eindeloze variaties in mogelijkheden zien. Hieronder een video over SHUTTERS én een video over het razendsnel populair wordende geweven BAMBOE. Bij ’t WoonHuys kunt u de materialen in het echt zien en krijgt u álle aanvullende informatie.