Tafels van naam en faam

Eén van de meest beroemde producten van ’t WoonHuys is de TAFEL. Al onze tafels zijn stuk voor stuk uniek. Niet zelden gevormd door de natuur zelf.

Een tafel die de eeuwen als familie-erfstuk kan doorstaan

Onze designtafels vinden hun weg door het hele land en zelfs over de grens. Gemaakt van iedere denkbare soort hout; massief eiken, iepen, wortelnoten, beuken etc. De een ruw en robuust de ander elegant en afgewerkt met diep glimmende epoxy. Zoekt u een bijzondere tafel voor thuis of misschien wel op kantoor, dan is een bezoek aan onze showroom een meer dan uitstekend idee.

Kom kijken in onze showroom en maak een keus uit de collectie, of overleg met onze medewerkers over het ontwerpen van een speciaal voor  gepersonaliseerd design in houtmaterialen en afwerking welke uw smaak, uw handtekening draagt. Kom langs, mail of bel!

Ook prachtige designtafels in standaardmaten. Kijk in de catalogus hieronder.

In onze catalogus vindt u tal van mogelijkheden, maten, kleuren, soorten e.d. Komt u er niet helemaal uit kom dan naar onze showroom. Wij begrijpen dat u niet over één nacht ijs gaat bij zo’n belangrijke aankoop. Daarom geven wij u graag en vrijblijvend advies.