meubelen woonhuis massief eiken tafelblad 1

Planken

Eén van de vele mogelijkheden is een vloer van planken, robuust of glad, het is maar waar uw woonmodewens u naar toe leidt. ’t WoonHuys heeft een prachtige collectie in hoogwaardige kwaliteiten. Moet u zéér beslist gezien hebben voordat u een beslissing neemt.

Visgraat in een moderne setting

Visgraat is een van de meest bekende houten vloeren. Vaak diagonaal gelegd, maar (zie de foto) ook in een 90 graden hoek, waardoor het fantastisch tot zijn recht komt in een moderne inrichting. Bij ’t WoonHuys kunnen we er zelfs een stukje artwerk van maken door te ‘spelen’ met verschillende kleuren … een eigen persoonlijk design. Hoeft niet, maar daag ons gerust uit.

Op ons laminaat kan een generatie opgroeien

… waarmee we maar aan willen geven dat de duurzaamheid van onze collectie nagenoeg niet is te overtreffen. Niet in de enorme keus die we bieden, niet in kwaliteit die we garanderen en niet in levensduur. Kom zelf maar kijken.

Bij de afdeling ‘vloeren’ van ’t WoonHuys spreken we ook wel over ‘woonmode’, omdat vloeren zéér bepalend zijn voor de sfeer in uw huis

In de showroom van ’t WoonHuys vindt u een van de meest complete en gevarieerde collectie parket- en laminaat vloeren. Bent u toe aan een andere vloer, dan nodigen wij u uit om onze collectie te bekijken in onze showroom. We nemen uitgebreid de tijd om u alles te tonen en u te informeren over eigenschappen en kwaliteiten van de verschilende vloeren. Doe het, want u neemt een beslissing die voor de komende jaren mede het algehele woongenot bepaalt.

’t WoonHuys is méér

’t WoonHuys heeft zéér ervaren parketeurs in dienst die uw vloer op professionele wijze leggen.

Ook voor onderhoud aan uw bestaande vloer

Het zal u verbazen hoe mooi zo’n oude houten vloer wordt nadat ’t WoonHuys hem onder handen heeft genomen. Gewoon niet van nieuw te onderscheiden en ook nog (als u wenst) in een andere kleurteint dan voorheen.