meubelen woonhuis massief eiken tafelblad 1

Dealer van o.a. ZTaHL illuminators

Waar 'mooi' overgaat in 'prachtig'

U heeft er álles aangedaan om van uw woning een thuis te maken. Kleurencombinaties, kenmerkende keuzes in meubilair, stoffering en ga zo maar door. Het grootste “wauw’-moment is als de verlichting geplaatst wordt, dan is er een transformatie van ‘mooi’ naar ‘prachtig’, van ‘aardig’ naar ‘schitterend’. Bij ’t WoonHuys kunt u eindeloos combineren.

Volop inspiratie én informatie bij 't WoonHuys

’t WoonHuys neemt, samen met u, de tijd om na te denken over de stijl én over de functionaliteit van uw nieuwe verlichting. Van plafondelement tot leeslampje, van vloerlamp tot bureauverlichting. We kijken, als u dat wilt naar o.a. accentverlichting waarmee u een stukje kunst of juist een mooi architectonisch kenmerk van de ruimte benadrukt. Als de functie- en accentverlichting naar wens is kan algemene sfeerverlichting precies de complementaire finishing touch zijn. Kom eens langs bij ’t WoonHuys voor een dosis inspiratie en informatie.

Dé plek om uw licht op te steken

Een goed verlichte woonkamer zou idealiter een gelaagde verlichting moeten hebben die alle vier de hoeken verlicht om een evenwichtige balans en een aangename sfeer te creëren. Het kan een mix van sfeer-, accent- en taakverlichting bevatten – kroonluchters, wandkandelaars, tafellampen, staande lampen , inbouwverlichting en zelfs kaarslicht – om de kamer te verlichten voor verschillende sferen en doeleinden. ’t WoonHuys zit boordevol verrassende ideeën en verlichtingsproducten … dé plek om uw licht op te steken.

Het samenspel van ‘licht’ en ‘donker’ onthult de schoonheid van lumineuze balans in huis

Als u een lumineus idee hebt, dan betekent dat vrij vertaald dat u een helder, briljant, verlichtend idee heeft. ’t WoonHuys heeft een afdeling ‘Verlichting’ die zich kenmerkt door een collectie lumineuze verlichtingsideeën.

Zeer fraaie ornamenten en verlichtingsproducten die de mooiste sfeerbeleving in uw woning brengen. Wilt u uw woning op de mooist mogelijke manier voorzien van de juiste functionele of algemene verlichting, dan is de collectie van ’t WoonHuys precies de plek waar u slaagt.

Allicht!

 

Kom met uw wensen en ideeën naar ’t WoonHuys. Samen kijken we naar de mogelijkheden en maken we (maar alleen als u dat wilt) een lumineus verlichtingsplan voor uw woning of kantoor.

’t WoonHuys is open voor bezoek, élke vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Of op afspraak: 0622 41 00 32