Massieve schoonheid

Wie kiest voor zwaar massief hout op een stalen trapeze onderstel, haalt een pronkstuk van hoogwaardige kwaliteit in huis. ’t WoonHuys heeft een collectie waaruit u kunt kiezen, maar maakt hem ook op door u gewenste maten en houtsoorten.

Schitterend voor thuis ... of een luxe werkplek

Ontegenzeggelijk een rijk aangezicht, een plek om thuis samen te zitten en te genieten. Maar stel u deze rijkdom voor in uw kantoor, een inspirerende plek voor een werkoverleg of vergadering.

Machtig en prachtig

Je ziet het in één oogopslag, de massief houten tafelbladen van ’t WoonHuys stralen eeuwigheid en luxe uit. Meubelen die levenslang en niet zelden generaties lang in de familie blijven.

Meubelen voor het leven

De meubelen van ’t WoonHuys weerspiegelen de roots van ons bedrijf. Al jarenlang leveren wij prachtige designmeubelen in het hele land. Het kernwoord in onze meubelen is ‘hout’, prachtig en eerlijk materiaal dat wij in het overgrote deel van onze meubelen verwerken. Daarbij gunnen wij onze houtsoorten altijd de hoofdrol in het design.

Onze tafelbladen bijvoorbeeld, van ruw gezaagde naturel boomstam tot fijn geschuurd strak ontwerp. Allemaal massief eiken, iepen, wortelnoten, beuken en andere soorten waar wij de hand op weten te leggen.

Kom kijken in onze showroom en maak een keus uit de collectie, of overleg met onze medewerkers over het ontwerpen van een speciaal voor  gepersonaliseerd design in houtmaterialen en afwerking welke uw smaak, uw handtekening draagt.

De mogelijkheden zijn onbeperkt.

’t WoonHuys is open voor bezoek, élke vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Of op afspraak: 0622 41 00 32

Kijk hieronder in de tafelcatalogus

Klik op de afbeelding hieronder. Dat brengt u in een nieuw scherm bij onze catalogus. Hierin vindt u tal van mogelijkheden, maten, kleuren, soorten e.d. Nog makkelijker is natuurlijk even langs komen in onze showroom. Daar staan een aantal modellen tentoongesteld en kunnen we u álles vertellen wat u maar weten wilt.