meubelen woonhuis massief eiken tafelblad 1

Wandstickers

Wandstickers zijn ideaal om details aan te leggen in het interieur. Net dat ene plekje dat iets nodig heeft om van saai hoekje te veranderen in een fraaie corner, of juist een wand die een mooi stukje artwork zo nodig heeft.

Laat zien dat je smaak hebt

U durft wel uitgesproken artwork op die rode wand aan te brengen. En zeg nou zelf … het ziet er prachtig uit, een bijna levende boom die nooit verveelt.

Je raakt er nooit op uitgekeken

Denk deze imponerende turtle weg en die om aandacht vragende wand raakt direc in de vergetelheid. Overigens snijden wij hem voor u uit in elke gewenste kleur.

Laat zien wie je bent

Een mooie spreuk of een frase van een gedicht, misschien zelfs de titel van je favoriete song. Zet wat je bezig houdt gewoon op de wand. Wij hebben diverse fraaie lettertypes in een variatie aan kleuren.

Abstracte vormen completeren het interieur

Er zijn van die artiesten die met één haal van een kwast de mooite afbeeldingen creéren. Die kunst hebben we afgekeken en passen we met liefde toe op onze serie abstracte wandstickers.

Wandstickers geven de hele woning een rijker aanzien

De effecten van en wanddecoratie in de vorm van een wandsticker zijn zéér verrassend. Soms verbluffend mooi, soms aandoenlijk, altijd zeer persoonlijk. “Wow, dit had ik niet durven dromen” of “het lijkt wel of een binnenhuisarchitect mijn kamer onder hande heeft genomen” zijn reacties die ons niet vreemd zijn.

U kunt kiezen voor wandstickers uit de collectie, maar u kunt er ook voor kiezen om er iets heel persoonlijks van te maken. Neem uw spreuk, foto of andere afbeelding mee naar onze showroom aan de Vlierberg 26 in Eemnes. Dan werken we samen uw idee uit tot een schitterende wanddecoratie.