Woninginrichting met massief eiken tafelblad

Ambachtelijk tijdloos eiken

Het echte ambachtelijke schrijnerswerk gevat in een eigentijdse signature.
Als kant en klaar product, maar ook – zo u wilt – geheel naar uw wensen ontworpen.

Woninginrichting met houten vloer, parket

Houten vloeren

Een prachtige, onderscheidende collectie houten vloeren in een zeer gevarieerd kleuren- en tintenpallet. Van “old barn face” tot strakke elegantie. Van lamel tot massief hout.

Woninginrichting met zonwering

Zonwering voor binnen

De mogelijkheden in binnen-zonwering zijn overweldigend. Bij de keuze voor zonwering is een bezoek aan de showroom altijd raadzaam. Hier kunnen wij u legio voorbeelden tonen en verrassende, creatieve oplossingen voor uw project presenteren. 

Woninginrichting met verlichting

Verlichting

De meest nadrukkelijke sfeercreator in huis is de verlichting. In ontelbaar veel variaties toe te passen, van romantisch, indirect en gedempt tot strak en zakelijk voor in kantoor en werkruimtes in huis. Er zijn veel factoren van belang bij verlichting: design, de kleur en temperatuur van het licht, de hoeveelheid en natuurlijk het energiegebruik.

Meubelen

Muurstickers

Vloeren

Fotobehang

Zonwering

Art-Collection

Verlichting

Online winkel

Complete woninginrichting
bij ’t WoonHuys

’t WoonHuys Eemnes voor woninginrichting, meubelen, verlichting, zonwering, houten vloeren, muurstickers, fotobehang en kunst voor uw huis.

Vlierberg 26
3755 BS Eemnes
Tel. 035 – 303 94 20
info@t-woonhuys.nl

Bezoek ook onze facebookpagina.

Hoe meer bezoekers onze facebookpagina ‘liken’ hoe liever het ons is. Klik op de knop ‘Pagina leuk vinden’ hieronder. Alvast bedankt.

Woninginrichting
en méér

Hoe u met ’t WoonHuys van uw huis uw thuis maakt

Het team van ’t WoonHuys bestaat uit geestdriftige vakmensen in woninginrichting die u, met hun vakkennis en talent, zéér goed van dienst kunnen zijn bij het inrichten van uw woning. Van vloer tot raam, van tafel tot sfeerlicht.

Vooral de eigentijdse designs met “roots” uit het ambachtelijke schrijnerswerk zijn uitermate gewild. Simpelweg omdat bijvoorbeeld zware eiken materialen perfect gecombineerd kunnen worden met andere materialen, zoals staal bijvoorbeeld.

Bent u toe aan de mooiste woninginrichting tot nu toe, bent u toe aan topkwaliteit, dan bent u op deze website én in onze showroom precies op de juiste plek.

U kunt artikelen bestellen uit onze online winkel, of u kunt onze showroom in Eemnes bezoeken. Wij helpen u graag en vrijblijvend en hebben (al zeggen we het zelf) uitstekende koffie.

Een kijkje in de showroom

Een moodboard maken is altijd een goed idee als u uw woninginrichting gaat bepalen. Verzamel veel foto’s, paronen en kleuren en bewaar alle wat u aanstaat. Wij hebben vast wat foto’s voor u opgezocht: pinterest, ’t ParketHuys, pinterest-2020 .  Ook een prima idee is even langs komen in onze showroom. Wij nemen uitgebreid de tijd om u te helpen aan goede tips en inspiratie.