meubelen woonhuis massief eiken tafelblad 1

Fotobehang

’t WoonHuys heeft een unieke collectie fotobehang. verschillende stijlen, verschillende smaken, verschillende effecten. Ook specifiek fotobehang naar uw wens is in overleg mogelijk.

Chillen aan je eigen stukje strand

Als de file naar Zandvoort echt te gortig wordt, dan haal je toch gewoon Zandvoort in huis. De woelige baren tegen de muur, passende kussens in de zitjes en genieten maar

Haal het buitengevoel naar binnen

Met een beetje verbeeldingskracht kunt u de vogels horen fluiten. Een lekkere plek om de dag mee te beginnen. Ontbijtje en een krantje erbij en uw ochtendstart kan nooit meer stuk.

Werken of wonen in een oude ruïne

Fascinerend en inspirerend zo’n oude brickwall. Zet er een moderne inrichting bij en het effect is verbluffend.

Wegzweven of wegdromen, aan u de keus

Met een olifant in het mandje van een luchtballon, wie bedenkt het? Maar dromen hebben een sterke fantasiekracht, zeker met de hulp van zo’n prachtmuur.

Als uw kinderen zelf mochten kiezen ...

Als uw kinderen zelf hun fotobehang mogen kiezen, dan weten wij wel wat het wordt. En waarom ook niet. Het houdt u ook  jong.

Fotobehang uit onze showroomcollectie … of specifiek naar uw wens.
Het kan bij ’t WoonHuys

Een hoek of wand in de woonkamer, slaapkamer of ander vertrek accentueren, een ruimte volledig decoreren, sferen en kleuren combineren. De mogelijkheden in fotobehang zijn nagenoeg onbeperkt.

In onze showroom aan de Vlierberg 26 in Eemnes laten wij u graag de gehele collectie zien. Wilt u het helemaal exclusief en persoonlijk aanpakken, dan kan ’t WoonHuys dankzij contacten in de Super-HighRes fotobranche óók volledig gepersonaliseerde wanden voor u verzorgen.

De kwaliteit van onze collectie onderscheidt zich sterk van “gewoon” fotobehang. De segmenten kunnen naadloos en nagenoeg onzichtbaar aangebracht worden. We geven u graag en deskundig advies.

Exclusive fotografie voor uw persoonlijke wensen en ideeën

Eén van de externe partijen waar wij graag en vaak mee samenwerken is FIFO COLOR. Een garantie voor kwaliteit, creativiteit en exclusiviteit. Klik maar op het logo hieronder, dat brengt u rechtstreeks bij FIFO COLOR.