meubelen woonhuis massief eiken tafelblad 1

Fotobehang

’t WoonHuys heeft een unieke collectie fotobehang. verschillende stijlen, verschillende smaken, verschillende effecten. Ook specifiek fotobehang naar uw wens is in overleg mogelijk.

Chillen aan je eigen stukje strand

Als de file naar Zandvoort echt te gortig wordt, dan haal je toch gewoon Zanvoort in huis. De woelige baren tegen de muur, passende kussens in de zitjes en genieten maar

Haal het buitengevoel naar binnen

Met een beetje verbeeldingskracht kunt u de vogels horen fluiten. Een lekkere plek om de dag mee te beginnen. Ontbijtje en een krantje erbij en uw ochtendstart kan nooit meer stuk.

Werken of wonen in een oude ruïne

Fascinerend en inspirerend zo’n oude brickwall. Zet er een moderne inrichting bij en het effect is verbluffend.

Wegzweven of wegdromen, aan u de keus

Met een olifant in het mandje van een luchtballon, wie bedenkt het? Maar dromen hebben een sterke fantasiekracht, zeker met de hulp van zo’n prachtmuur.

Als uw kinderen zelf mochten kiezen ...

Als uw kinderen zelf hun fotobehang mogen kiezen, dan weten wij wel wat het wordt. En waarom ook niet. Het houdt u ook  jong.

Fotobehang uit onze showroomcollectie … of specifiek naar uw wens.
Het kan bij ’t WoonHuys

Een hoek of wand in de woonkamer, slaapkamer of ander vertrek accentueren, een ruimte volledig decoreren, sferen en kleuren combineren. De mogelijkheden in fotobehang zijn nagenoeg onbeperkt.

U kunt een keus maken in onze online winkel of langskomen in bij onze showroom aan de Vlierberg 26 in Eemnes.

Dankzij onze contacten in de Super-HighRes fotobranche kunnen wij ook specifieke fotowanden naar uw wens leveren.

De kwaliteit van onze collectie onderscheidt zich sterk van “gewoon” fotobehang. De segmenenten kunnen naadloos en nagenoeg onzichtbaar aangebracht worden. We geven u graag en deskundig advies.